top of page

Maak kennis met ons team

IMG_1520.jpg

Ik ben Mark Hendrix en geboren in een gezin waar haren centraal stonden, zowel mijn moeder als mijn vader waren zeer ervaren haarspecialisten.

 

In de 80-er jaren ben ik begonnen bij All-Hair in Hasselt. All-Hair was toendertijd de zaak van mijn vader en heb mijzelf hier verder kunnen ontwikkelen tot een echte haarwerkspecialist met een grote passie voor maathaarwerk. Tijdens deze periode heb ik ook kennis gemaakt met de productie van haarwerken in het buitenland. Ik heb fabrikanten over de hele wereld kunnen bezoeken en zodoende heb ik mijzelf kunnen specialiseren als productiemanager op het gebied van maathaarwerk.

 

Danzkij mijn jarenlange kennis van haarwerken heb ik besloten om maathaarwerk van hoge kwaliteit te gaan leveren. Highstick Hairware levert deze unieke haarwerken aan zeer gerenommeerde haarwerkspecialisten in Nederland, België en Duitsland.

 

Kortom, onze diensten en producten staan garant voor kwaliteit in vakmanschap en materialen.

Haarwerkspecialist en eigenaar Highstick Hairware

MARK HENDRIX

IMG_1539_Facetune_07-09-2019-10-03-48.jp
Adviseur & Social Media

Ik ben Babette, kapster en kleurspecialiste. Ik werk in het dagelijks leven in mijn eigen salon. Daarnaast werk ik bij Highstick Hairware als adviseuse en beheer ik de social media.  
Mijn passie gaat er vooral naar uit dat mensen zich mooi maar ook prettig voelen! Hier staan wij dan ook voor!

BABETTE

IMG_1538_Facetune_07-09-2019-10-01-25.jp
Content & Marketing

Ik ben Nona, Content & Marketing fan. Ik werk naast mijn reguliere baan als Marketing en Communicatie specialist ook voor Highstick Hairware. U kunt bij mij terecht voor vragen over de website, folders, brochures, afbeeldingen en andere contentmiddelen

NONA

bottom of page